Bollen rullar....

..... och den rullar ganska bra tror jag, finns en chans att jag sätter denna boll rakt i krysset!!!!! Jag är dock inte ensam om det....... lagspel eller teamwork tror jag att det kallas, tillsammans sätter vi den i krysset, jädrar vilket mål! Min man och jag har satt ganska mycket i krysset de år vi har varit tillsammans och hållit ihop, 22 år tillsammans gör att vi nu mera känner varandra vädigt bra, vi vet vad den andre ska säga i näste andetag..... på gott och ont! Ett råd till er alla är: Ta aldrig den andre partnern för givet! Livet är alldeles för kort för att låta kärleken ödslas bort med tron att gräset är grönare på andra sidan...... Har du funnit kärleken.... så håll kvar den! Att hålla kvar kärleken gör man inte genom att möta sin kärlek i dörren med mysbyxor (gällivarehäng), inte heller med komenderingar (vad gör du själv?) Barnen mår jättebra av att vara med far- och morföräldrar även vänner, både barn och föräldrar behöver semester från varandra, jag lovar att det är bra! Våra barn mår jättebra och har utvecklats till helt otroliga individer tack vare flera generationers inblandning, de är trygga, kan sova borta och är allmänbildade, vi har dock väldigt fina föräldrar på båda sidor, vilket bör tas i beaktande innan ni lämnar bort det värdefullaste ni har.......Hahaha! Ett råd till alla par eller kontentan av min text.... är alltså: Måna om kärleken, ni var två från början... nu är ni kanske tre eller fler.... var rädda om varandra och förlora inte varandra i vägen emot lyckan!!! Jobba och kämpa, allt är inte gratis...... :)

Rörigt.....

....men det är också ganska kul! Det finns en risk att den här sommaren blir lika kort och utan vila som förra sommaren, det är mycket nu.... Vår utbytesstudent åker hem i mitten på juli, Victoria kommer hem mellan 5:e och sista juli, vi vet inte säkert datum ännu. Förhoppningen är ju att vi, mitt i alla ungdomars viktiga datum, själva får ett viktigt datum i form av en eventuell flytt, det är ju en ganska lång flytt så det lär krävas en del organisation och logistik, men vi har ju fixat svårare och tuffare saker genom åren så det här känns som "piece of cake". Mitt största frågetecken just nu är om jag ska söka till Stockholms Universitet eller fortsätta på Mälardalens Högskola den sista terminen till hösten, jag är verkligen kluven men känner att jag nog ändå vet hur jag vill göra trots allt! Men sommaren är också ett frågetecken, jobba utan någon ledighet alls under sommaren eller plugga och styra studierna så att man trots allt får några dagar ledigt, jag får ju tillbaka på skatten också, riktigt bra utbetalning väntar! Det lönade sig att tokjobba en månad och ta några extra pass månaden innan i början av sommaren förra året, men juridiken, arbetsrätten blev min prioritering resten av förra sommaren. Blir spännande att se hur denna sommar kommer att utvecklas, blir säkert bra. Man är ju trots allt den som styr och väljer sina vägar att gå, vissa vägar är dock lite snårigare än andra, men man brukar ändå alltid komma fram om man kämpar och har rätta viljan!!!

NU!!!

Vadå nu undrar ni? Ja det gör jag också.... men just idag känns de som att det nog går åt rätt håll! Febern som satte sina klor i både mig och sonen när vi kom hem från Florida har släppt sitt grepp helt på mig, dock har sonen lite kvar, men duktig som han är så släpar han sig till skolan. Det är viktigt med sista rycket nu i nian, lite spännande är det också med den stundande flytten, hinner vi med folkbokföringen i en annan kommun för att slippa stå som reserv i gymnasieskolan, eller......spänningen stiger! Under helgens husvisningar var det faktiskt första gången som vi kände att det nog inte var helt omöjligt att hitta något (även efter kalkyleringarna), av 6 hus så kunde vi båda två tänka oss att bo och leva i 2 av husen. Sååå jag har tillbringat mina dagar med att skriva CV och söka sommarjobb (har inte bestämt mig ännu, tre högskolekurser eller jobba) samt att kontrollera kollektivtrafiken och beräkna tider + sökt efter olika hantverksfirmor, risken är överhängande att vi  till sommaren äntligen har en trädgård att njuta av igen. Men man ska inte ropa hej förrän...... nej is i magen och dra ut på det så man hinner känna efter lite, är ju trots allt inga rusningar på husvisningarna och hysteriska budgivningar längre!!! Har också funderingar på att välja att gå sista terminen i Stockholm, funkar ju lika bra egentligen....om inte bättre, slipper ju att åka till Västerås. Sista terminen är ju hälften forskningsmetod och hälften C-uppsats, men jag missar att gå med mina kurskamrater.....det är min stora förlust! Jag tänker och tänker..........har till mitten på april på mig innan jag måste ta ett beslut, tror jag!?!
Bjuder på en bild frå en restaurang i Clearwater Beach, Florida.
Coca-cola versus Öl