Blir ingen middag tillsammans!

Min käre makes flyg är 1,5 timmar försenat, så middagen tillsammans får bli en annan dag med hela familjen samlade. Jag har varit och handlat, var riktigt skönt ute nu att promenera till affären. i morgon ska jag börja jobba med juridiken redan kl.07.00 så att jag hinner klart första uppgiftens föreläsningar under morgondagen, sen har jag "bara" två kvar att hinna med innan nästa veckas slut om jag vill ha en veckas semester i år, vilket jag tycker att jag är värd efter omständigheterna som jag kämpar mig igenom. Jag ser fram emot nästa sommar då en stundande flytt förhoppningsvis blir högaktuell, det är något vi ser fram emot hela familjen!

Middag tillsammans!

Maken landar snart på Arlanda, om ca 1,5 timmar iallafall, det innebär att vi kan äta middag tillsammans, visserligen en senare sådan, hade vi varit i Spanien hade vi ätit vid 21 eller 21.30! Att äta middag tillsammans har i vår familj varit en helig stund, men det har tyvärr blivit ytterst få middagstillfällen ihop de senaste två månaderna. Snart faller det sig naturligt att det inte blir middag tillsammans så ofta längre, Victoria åker till USA, men vi får en utbytesstudent att ta tillvara på så det blir nog bra ändå. Middagen är ett utmärkt tillfälle att samtala om vad som har hänt under dagen eller vad man nu känner för att ventilera, ett utmärkt tillfälle för en familj att umgås! Jag skulle plugga idag men av någon anledning började jag städa istället, i denna värme.... ja, jag vet det låter inte som att jag är vid mina sinnens fulla bruk. Men nu är det rent iallafall och det är en ny dag i morgon!!!

Solen skiner...

...och jag måste sitta inne och plugga, känns inget vidare, men jag måste om jag ska kunna vara ledig en hel sammanhängande vecka. Bara att stålsätta sig, det ska gå och det ska ge lön för mödan en vacker dag... Det är några tuffa frågor som ska bearbetas och väldigt många föreläsningar att lyssna/ se på innan jag kan börja skriva ner mina svar. Var på stan i går med mina barn, Victoria kom och hjälpte till med att hitta shorts till Andreas, men vi lyckades inte iallafall, sonen är över 1,80 m och är så smal att shortsen i strl small skulle kunna rymma två Andreas. Shortsen på barnavdelningen dög inte och jag förstår honom till fullo, bara att leta vidare, dock inte i Nyköping för här finns inte ett dugg. Men vi hittade shorts till Victoria iallafall.... ;) Själv hittade jag som vanligt massor av "bra att ha grejor" som passar till hela familjen, inte hårfärgen dock, men solskydd och apoteksgrejor osv.