Petra den lilla datateknikern! ;)

Idag har jag, efter ett par samtal med Dell, kommit fram till att vi inte alls behövde något nytt grafikkort till datan. Men det tog sin tid, tekniksupporten var trevliga men den sista killen jag talade med var ett geni, han kom på att det bara var att ta bort det avancerade grafikkortet som har havererat och som vi haft för att barnen skulle kunna spela spel på datan. Att det bara var att ta bort det berodde på att det fanns ett till som var fast installerat i datorn, sagt och gjort det var bara till att börja skuva och ta bort alla sladdar, öppna upp datorn och lirka ut grafikkortet, skruva ihop och sätta tillbaka alla sladdar på rätt plats och voíla datorn funkar igen, vilket ess jag är! Sonen fick hjälpa till och serva med att skuva lite och hämta verktyg. Tur att barnen har egna datorer som fixar deras avancerade spel, detta grafikkort duger till mig för att spela chess, kungen, mahjong titans och hjärter, det är rolig avkoppling. Min make kommer att bli jätteglad när han kommer hem från jobbet sen, datorn fixad och pengar sparade, bra jobbat! Jag har fortfarande inte packat och nu har Grey's anatomy börjat också......

Lugn dag!

Har haft en lugn och skön dag trots ett fullspäckat schema, får väl bråttom till kvällen kan jag tänka. Har ett par ruggigt sexiga polarstövlar som ska tryckas ner i väskan, värsta är att de tar upp halva resväskan, termobrallor och underställ sen är väskan full, blir till att vara naken under....Imorgon byter vi vårsolen mot vintersol, hoppas jag iallafall, att det är sol däruppe i norr. Nästa vecka ska jag på anställningsintervju, känns riktigt kul och spännande, var ett tag sen sist! Det blir en hektisk vecka nästa vecka också, intervju, tenta inlämning och föreläsning i Eskilstuna. Jag varvar dock de tyngre sakerna att göra med en mysig hotellfrukost med kurskamrater, en träff med barndomsvännen Malin och inte att förglömma Victoria fyller år. Nästa år blir det inget firande av dottern, hon firar då med en utbytesfamilj i USA, spännande att fylla 18 och vara borta. När hon kommer hem är hon myndig men i USA är hon fortfarande ett barn fram till 21, känns helt okej för mig! ;)  Nu är det dags att börja med middagen och fixa packningen!

Sträckning

Vaknade i morse med en konstig känsla i vänster höft, ajajaj gör ont! Jag kände att jag tog ett felsteg igår på löparkursen igår, då jag sträckte till muskeln vid höften, men det gjorde inte ont då, men nu känns det. Men övriga kroppen känns kanonbra, inga knän eller benhinnor på smalbenen som gör sig påminda, gillar skarpt! Hela lägenheten doftar av vårt Thailändska liniment som gör rena underverket med kroppen, jag har aldrig någonsin använt något så bra på ömma och onda muskler och leder, värktabletter släng er i väggen! Nu är det dags för det dignande frukostbordet, kaffe, knäckemacka och naturell yougurt med lite tinade bär, gottigottgott!!