Men vad svårt!

Har haft en helt okej dag på jobbet, i morgon är det dags för skolan igen, hälsa psykologi är ämnet! På vägen hem från jobbet gick jag förbi optikern och beställde nya linser, var tydligen dags för en koll så jag fick endast beställa nya för en månad, skulle boka en ny tid men eftersom jag fortfarande använder en gammal hederlig almanacka som låg kvar hemma så fick det vänta, om den bara funnits i min bästa kompis Iphonen! Ska snart börja med det..... Men det är ingen panik med det, kan ju vänta en månad iallafall ;) Tog även en snabb tur på stan för att hitta någon läcker klännig, men ack där gick jag bet, finns inte ett skit! Antingen får man se ut som en kvarleva från sjuttiotalet eller som en bättre begagnad fågelskrämma, fy vilka fula klänningar! :( Maken har tagit en sväng med motorcykeln och jag ska kladda i lite mer färg i min, för tillfället, färggranna skalle, ska bli ändring per omgående! Hej och hå, nu ska det gå!

Undrar...

....vad denna vackra dag kan bjuda på? Först och främst lite kaffe och frukost, därefter är det dags att gå till jobbet. På vägen hem måste jag köpa en hårfärg till för att mörka upp utväxten lite, blev inte nöjd med resultatet av hårfärgningen, tur att det nästan alltid går att experimentera fram något annat och snyggare. Om inte annat så finns ju saxen och håret växer ju ut nån gång ;) Dags att "purra" ungdomarna och ta en kölapp till badrummet!

Sova eller....

....färga håret? Först ska jag laga middag till två hungriga tonåringar och en make som är på väg hem från de småländska skogarna, därefter tar jag mitt beslut! Kanske är jag lite för trött, men det vore kul med lite ny färg på håret, återgår till det lite rödare tänkte jag. På vägen hem från jobbet köpte jag mig lite nytt smink,var länge sedan jag mixtrade med det så jag får nog stå framför spegeln och träna lite med ögonskuggan, synd att se ut som en panda när man ska på fest.... ;) Nehej dags för middagen, kanske skriver jag lite mer sen och publicerar en bild på hårfärgen...... om jag inte väljer soffan och snarkandet!